fredag 1 april 2011

Vårtecken

Mitt i snöeländet såg jag ett vårtecken i morse, en liten myra som som tydligen också skulle ta sig ett morgondopp precis som jag. Fast han/hon (svårt att se nuförtiden, frisyrerna är ju så lika på tjejmyror och killmyror men med tanke på att han/hon var på tjejernas borde det varit en tjej) hade redan kommit till omklädningrummet och sedan såg jag inte röken av den, kanske simmade han/hon på en annan bana än jag. Nåväl, vårtecken är det i alla fall. Och hela jag var väl ett vårtecken eftersom jag ser ut som en gullig tvättbjörn efter ett morgonpass med simglasögonen på. Ser i alla fall snabb ut med dem på. Snabb var allt annat än vad jag var i morse, det gick segt och var tungt så in i Norden. Lyckades klämma till med 52 längder i alla fall, dvs 1,3 km. Nöjd.

Hela den här veckan har varit en riktig katastrof, dagarna har bara rusat iväg, inte en dag på kontoret. Måndagen började med migrän, tisdagen en stresslöparrunda, onsdagen hann jag inte med någon träning alls men igår, då tog jag igen minsann. Började med årets tyngsta löppass, det var helt omöjligt att få igång stockarna till ben, dryga 7 plågsamma kilometrar. Blåsigt och kallt. Vidare till BodyPump där det gick desto bättre, jihaaa vilket härligt pass! Stannade kvar för att testa vår nya Yoga-lärarinna också. Annorlunda pass på ett positivt sätt. Mycket fokus, mycket andning, lååååångsamma rörelser och värkande muskler. Not to myself: kör ALDRIG yoga efter BodyPump, dina muskler orkar inte.
När jag kom hem tittade jag på mig själv på TV. Eller vår bil i alla fall. I julas var vi nämligen i Tänndalen och då var det ett himla spring i lägenheten under. Massor med bilar, kameror och annat. Vi försökte kika om det var någon kändis som bodde där, barnen kikade in med jämna mellanrum men vi såg inget. Nu vet vi - det var inspelningen av TV 3:s Semesterduellen som pågick! Två familjer provar på den andres favoritsemester. Kul grej, och vi fick nästan vara med på bästa sändningstid. Vår Volvo fick i alla fall vara med.

Nu har jag landat vid skrivbordet, dags att kvala upp ärmarna och dra igång med dagens utmaningar. Jobb, jobb, jobb men sedan spinning. Och Mannen har lovat lyxmiddag i kväll minsann - oxfilé och rött vin. Är han ute efter något? Kanske älskar han mig? Kanske har han fått vårpirr i kroppen som jag?

2 kommentarer:

Malin Olsson sa...

Eller vårpirr i snoppen...!

Marre sa...

Ha, ha Mallan, har du? ;-)