onsdag 27 april 2011

Löpning utan mål

I dag är det vilodag. Synd, är verkligen träningssugen men det passar bra med vila efter en hejdundrans påskhelg. Följde upp påskhelgen i går med att planera in löpning + core. Tyvärr blev planen något skev för jag kom inte hem som jag planerat men tänkte att det är bättre att jag springer lite än inget alls. På med träningskläderna och ut. Garmin dog efter fem minuter. Hade glömt att ladda den (råkade nämligen lämna den på över natten eftersom jag trixade med en kvällen innan). Grrrr. Bestämde mig för att strunta i det. Klockan 17:22 sladdade jag in med Volvon på grusplanen, klockan 17:32 drog jag igång klockan för att dra iväg på pass. Snabbt marscherat!

Ingen plan, förutom att jag skulle infinna mig vid träningshallen klockan 18:30 för ett halvtimmespass core. Najs. Drog iväg mot slingan, skådade resterna av ett brunnet hus (mordbrand tydligen), vidare, en massa backar, härligt, till nästa sjö. Kikade på klockan på mobilen då och då och lyckades faktiskt springa lite för långt så jag fick öka steglängden rejält för att landa på träningshallen 18:26. Perfekt!

30 minuter underbar core som min kropp verkligen behöver och sedan 10 minuters jogg hem. totalt 65 minuter löpning och 30 minuter core. Trots att jag egentligen kände att jag inte "hann" eftersom dagens möten dragit ut på tiden. Det hänger på viljan!

Inga kommentarer: