måndag 25 mars 2019

Min helg

Fredag kväll stod jag och klämde intervaller på ett löpband i Borlänge som om det inte fanns en morgondag. Efter det hoppade jag snabbt ner i den lilla svarta för partaj. Japp, Garmin fick följa med i stället för diamantarmband (som om jag hade sådana).
Lördag morgon åkte vi från föreningen på äventyr till Måndagsklubben i Falun. En heldag med träning och inspiration. Jag älskar det! Så rolig dag med en massa skratt och tok.
Söndagen började jag med distansrekord i löpning. Dock något utmanande väglag men jag fick hålla tungan rätt i munnen så gick det också bra. Löpningen är ren kärlek nu.
Tittade sedan på dokumentären "Älska mig för den jag är" med Josefin Nilsson. Jag grät i en timme eller så. Så arg, besviken, upprörd, ledsen och allt däremellan. Se den.
Efter det träffade jag mina föräldrar, två fina vänner och hann sedan med middag och häng med barnen. Typiskt bra för själen.

Nu väntar en ny vecka och den startar jag i Stockholm. Känner mig mosad, trött och seg. Gissar att det är helgens träning som kommer ikapp. Kunde dessutom inte sova i natt för jag kunde inte släppa tanken på att jag inte fixat middag till i kväll (det blir tight med tid). Hatar att fastna i tankevurpor på kvällen/natten, det hjälper ju inte hur mycket jag tänker på middag där och då. 

Hoppas du får en finfin vecka!

Inga kommentarer: