torsdag 7 mars 2019

Det nya livet....

Att fota varje sak man ska stoppa i munnen är nyttigt. Jag tror jag småäter mindre för jag orkar inte fota men sen tänker också efter varför jag äter eftersom jag måste fyll i det. Är jag hungrig, är jag sugen, är jag uttråkad eller något annat. Och den här veckan har jag skrivit HUNGRIG med stora bokstäver i varje måltid (utom en kanske).

Jag började med att chocka dietisten redan på måndagen - åt nämligen en sjurätters på en libanesisk restaurang. Hon skickade och frågade om det verkligen var EN middag eller flera. Wait and see, wait and see....

I dag åt jag lunch på lokala restaurangen i Borlänge, inte heller en fitspo-lunch direkt.
I går kväll däremot så skippade jag chipsen i skåpet och åt hallon, vindruvor och apelsin. Gott.
Träningen går också bra, jag har gjort två pass som jag fått från Helena - det ena styrka och det andra ett löptest (5 x 1000 meter). I kväll väntar inhopp för fotbollsherrar i spinning, har lite svårt att bestämma vad jag ska köra så jag tror det blir en kombination av RPM och 90/30 intervaller. Jag ska nog få dem trötta.

2 kommentarer:

Frihetskraft sa...

Kul att du fortsätter att blogga med förnyad kraft. Jag försökte i samband med din tvekan uttrycka min uppskattning för din blogg, där du bjuder på spännande vinklingar och ett skönt sätt att skriva, men jag misslyckades. Fortsätt snälla!
Stort lycka till med kosten! Järnet ska man vara noggrann med:)

Marre sa...

Men tack! Vad glad jag blir!