måndag 18 mars 2019

Hej där - det är måndag!

Måndag morgon, klockan ringer tidigt och snön vräker ner utanför. Jag är ändå glad att jag har valt ett liv där måndagar inte är jobbiga utan mer förväntansfulla, pirriga och fulla av nya äventyr.

Jag har haft en superbra träningsvecka, många roliga pass och inga måsten. Det där sista gjorde också att jag valde bort långpasset löpning i snöglopp till en njutjogg på dryga milen. Hann bli superblöt om fötterna och rumpan (ty det fanns tydligen is under snöslasket). Gjorde inget, var glad ändå.

På lördagen simmade jag, efter mycket velande gjorde jag CSS-testet ändå trots att jag inte simmat en meter på hela veckan. Men blev ändå positivt överraskad då jag kapat 400-meterstiden med nästan en hel minut. Wihaaa!

Resten av helgen gick i matens tecken. Till exempel åt jag underbar frukost på ett underbart hotell med en underbar prinsessa.
Sen fick hon ett buzy-buzy jobbmöte på halsen och lämnade mig för en stund.
På kvällen hade jag myskväll med min egen prinsessa, mys i soffan och sen försökte hon övertala mig om att hon och hajen skulle få sova hos mig. Dock var hon borta när jag kikade en gång till, kanske ville hajen ändå sova i sin egen säng dvs Dotterns säng.
I dag är jag i ett snöigt Borlänge. Det stormar här! I kväll är jag RPM-fröken. Sen väntar nog ett par vilodagar pga tjänsteresor och att kroppen behöver det.

Hoppas du får en fin vecka! Puss på dig! *pussmunsemojihär*


Inga kommentarer: