tisdag 14 juni 2016

Open Water sim

Känner mig sliten. I går stod det cykel och löp på schemat men mina ben ville inte. Solen sken och jag hade två simpisar som ville simma ute så det blev ett enkelt val. Tolven, hajfritt och likfritt. Så vitt jag vet.

Inga mål, ingen plan, lite så där som OW-simning i början är. Handlar mest om att komma över rädslan och komma i vattnet utan att hyperventilera. Pojkvännen gick i först och höll på att dö av kylan, han som aldrig tycker det är kallt. Hua... Men jag och Sara kom i och det kändes faktiskt bra. Vi lyckades ta en bild också där båda ser lite söta ut, annars brukar våra bilder bestå av 50 % bra objekt och 50 % mindre bra objekt....
Hade min Garmin på mig, dock lyckades jag stänga av den och glömde sätta på den ett par gånger men typ så här simmade jag. Rakt och fint. :)
Enligt Garmin 1,6 km simning, i medel 24 simtag/minut, max 36 simtag/minut, medeltempo 2:01 min/100 meter (i rörelse, dvs stoppen borttagna), 908 simtag totalt, 48 medel-SWOLF. Så mycket bra statistik och så lite jag fattar av det. Är det bra? Uruselt? Vad?

Nåväl, i morse var jag i poolen och körde morgonsim. Då hade jag en linje i botten att följa så jag tror det blev rakare. Och Pojkvännen filmade också så kanske, kanske kommer det en ny film på bloggen inom kort. Det beror på hur det ser ut....

Inga kommentarer: