måndag 14 september 2015

Min helg

Dagarna svischar iväg, ena stunden är det torsdag och nästa gång jag tittar i almanackan är det tydligen måndag. Vad hände?

I fredags hann jag vara med på fredagsspinningen, det var partykänsla de lux. Lördag morgon löpning med jobbets "Klassiker" (bra grej med löpning, skidor, cykel och siming i hanterbara längder). Jag valde bara ett varv och kasserade in 5 (för mig) snabba kilometrar.

Joggade sedan upp till simhallen för att delta i Saras Swim of Hope. Bra initativ. Körde att gammalt kompispass och drack kaffe efter det. Typiskt bra förmiddag.
Eftermiddag och kväll med mina små sötnosar och alldeles för mycket mat.
Söndag trampade vi Pråmledstrampet i härligt solsken. Vi skulle ta det lugnt då Sonen inte är riktigt kry men jag vet inte vad som hände, jag fick köra på rejält för att hänga på killarna.
Fika med gänget förstås.
Toppade söndagen med innebandyhäng med dottern och sedan simning med klubbisarna i Gävle. Fokus på teknik och feedback i går. Så välbehövligt. Gurun Patric tipsade mig om min vänsterhand som inte håller sig på rälsen i draget och högerhanden som är ineffektivt i isättningsfasen. Jobba, jobba, jobba.´När jag blir stor ska jag kunna simma på riktigt.

Inga kommentarer: