onsdag 2 september 2015

Vill du ligga mellan mig och Sara eller?

Tänkte först dubbelmacka när frågan kom från Kona kvalificerade Joel i går men insåg sedan att min fantasi är alltför livlig efter alla tantsnuskböcker jag läst på sistone. Det handlade ju om att lägga sig och simma mellan Joel och Sara i samma dubbelbana. Som om jag skulle våga det. De båda simmar ju överljudsfort. Sara var modig som få och vågade köra tvåhundringar med samma starttid som Joel. När jag kommenterade det så tyckte hon att Joel hade lite väl mycket vila i sin starttid, hon brukar köra tightare...... Min idol.

 
Jag har vilat EN HEL VECKA. Bland annat har jag kollat när de tävlande i Vendator Hofors Adventure Race gjorde sin hinderbana. Vid min station skulle det gås armgång och klättras 4 meter i rep. För varje misslyckat försök skulle det göras 20 burpees. Jag fick räkna till 20 ganska många gånger. Hård funkis.


Nedan duktiga Carola som kämpar sig igenom banan. Carola och Lars kom trea i mixed-klassen - imponerande!

Men på måndagen började jag träna igen, det blev en kort jogg runt dammen. 5 km jogg och jag hade träningsvärk på tisdagen.... Och i går körde jag första inomhuspasset simning, lite ångest innan men en riktigt skön känsla i vattnet. Dock gick det riktigt sakta men jag har heller inte jobbat med fart på hela sommaren. Toppade dagen med att svinga ryska kulor. Efterlängtat.

I dag står regnet som spön i backen och jag funderar på att kanske chocka kroppen med BodyPump på lunchen. Så där ja.

Inga kommentarer: