måndag 17 november 2014

Andra saker som kan hände i helgen - typ livet

Jobbade på Stockholmskontoret i fredags för att sedan möta upp familjen för en helkväll i Stockholm. Dottern tog tåget från Mora och vi mötte upp henne på stationen. Hon var mycket upprörd över i stort sett alla passagerare. Ibland pussades de för mycket, ibland var damerna envisa och ibland knaprade de morötter för högt. Allt detta under 4,5 timmar. Perspektiv kallade hon det. Öhhhhhh. Hon går sam, märks det?
 
Vi drog till en restaurang, beställde mat, hummade över att det tog så lång tid att få maten och så hällde Dottern ut Sonens julmust på sina kläder. Ungefär som en vanlig middag med andra ord.
Vi var ju i Stockholm för att fira Dottern som fyllt år! Så när vi kom tillbaka till rummet efter en helkväll på stan (OK, erkänner, klockan var 21) så fick hon lägga sig och låtsassova och sedan "väckas" med skönsång.
Hon fick ett paket med längdskidpjäxor! Vad kul! Hon som älskar att åka längdskidor! Not.
Nä, paketet innehöll något annat (som hon för övrigt inte heller ville ha så vi fick snällt lämna tillbaka det). Kul tjej det där.
På söndagen skulle Dottern träna så hon rafsade ihop ett träningskit i våra garderober. Till spinningpasset tog hon den här tröjan, den här minen och meningen "jamen jag brände ju av en mara på 1:42" gick på repeat. Sure Dottern, sure. Till yogan tog hon en finisher-tröja från Vansbro triathlon. Dock inga kommentarer på det för hon vet nog inte riktigt hur man gör när man kör triathlon.


Jag och Mannen drog en löparrunda på lördag morgon i Stockholm. Vi hittade skog i centrala Stockholm! Så nöjda. Tills vi kom hem och Mannen fick tvätta bajs från sina skor och kläder. Nä, inte är vi några Stöckhölmspersoner vi int.

Och på området jag-är-för-gammal-för-att-få-fler-barn, TÄNK om jag skulle få ett till barn. Då skulle jag TVINGA denna person att börja med landsvägscykling/triathlon. Kolla vilken söt racer! Jag dör sötdöden. Ser ni extrabromsarna? Tänk om Sonen kunde krympa på något sätt.

Inga kommentarer: