fredag 22 augusti 2014

Rapport från sjuksängen

Hela veckan har gått i ett töcken. På måndag började jag känna mig dålig och sen smällde det till ordentligt. Förkyld, feber, matt, trött. Men nu kanske det är på väg åt rätt håll i alla fall.

Läser i Barometern att det konstaterats matförgiftning, även på Funbeat och Facebook finns många personer som inte ens kunnat starta loppet pga magproblem (tror det var 17 incheckade cyklar vars ägare inte startade), vissa startade men kunde inte genomföra, andra genomförde med besvär.
 

Visst är jag lite bitter, jag hade en perfekt uppladdning med mat, träning och sömn men å andra sidan händer det saker efter vägen som du inte kan påverka. Det hade lika gärna kunnat vara den där enorma hasselnötsmjukglassen jag åt på fredagen som gav mig problem. Ska man vara helt 100 är det isolering och egen mat som gäller och riktigt så extrem är jag inte. Än. :)

Nej, väljer att glädjas åt att jag genomförde min andra Ironman och att jag trots allt gjorde en bra simning och cykel vilket resulterade i PB totalt. Hittade en magisk bild från simstarten, tänk att jag var där, i ledning tror jag faktiskt. :)

Inga kommentarer: