torsdag 31 juli 2014

I väntan på Big Day

I morgon är det triathlon för hela slanten. Och på lördag också för den delen. Det här är sista mängdveckan innan Ironman. Om exakt en vecka ligger jag på ett hotellrum i Kalmar (ett väldigt dyrt sådant) och inväntar provsimning av banan, den som sker på fredag morgon. Hualigen.

Under veckan har det blivit en hel del träning - först en timmes simning på måndag, 13 mils cykel på tisdag och en halvmara på onsdag. Allt i extrem hetta. I dag har jag vilat och det har behövts. Verkligen. Kroppen är sliten, huvudet vill inte träna mer, semesterångesten börjar krypa inpå, sista semesterdagen i morgon. Och den tillbringar jag med ett hitte-på-triathlon (Big Day) - 30 min simning, 3 timmar cykel och en timme löpning. Ser faktiskt fram emot det.

Det har hänt en del i veckan, jag fick för första gången sitta i baksätet när Dottern övningskörde. Läskigt men coolt. Hon var superduktig! Som sin mamma.....

Sonen testar sin våtdräkt någonstans i denna magiska sommarkväll, hur duktig som helst! Han ska tävla på lördag och ville känna sig för hur det känns med våtdräkt.
Samma kväll, samma kille. Magiskt.
På 13-milsrundan hamnade vi vid en vacker sjö mitt ute i ingenstans. Det blev en kort stretchpaus i solskenet. Passade på att posera i tävlingsdräkten bara för att.
 Och Mannen var väldigt fikasugen tydligen. Högbo - vilket fikaställe!
 Ungefär så här varm var jag efter cykel och löp i 30 graders värme.
 I går kväll smög vi in i biomörkret och tittade på Apornas Planet.

1 kommentar:

Jeanette Stenquist sa...

Du är helt fantastisk!! Ska bli så roligt att följa dig i Kalmar. Lycka till på BTD idag. :) Kram på dig