fredag 11 juli 2014

Ännu mera TI

Några dagar till har förflutit i semesterns tecken. Nu har vi dock återvänt till Sverige igen och har packat husvagnen alldeles för full. Mannen kommer att få gråa hår när han ska dra runt på den ca 140 mil inom de kommande veckorna.... Fast å andra sidan kommer vi andra också att få gråa hår när vi ska leva tight inpå varandra i 14 dagar. Men, men, det blir mysigt också. Lovar en rapport om några dagar.
I går anlände vi Stockholm och passade då på att simma med Jeanette igen. Den här gången fick Mannen också följa med. Han blev filmad och fick en massa tips på förändringar, sedan drillades vi i Total Immersion igen. Upp med armbåge, ner med handen innan huvudet, gliiiiiiiiid, skate, trestegsraket, widetrack, nodding och så fick vi simma synkroniserat. Coolt! Det fina med den kråksången är att Mannen behöver lugna ner sina simtag medan jag behöver ta i mer, win-win! Se nedan vad vackert (håll bara med, säg inget).
Innan vi drog iväg från Finland, hittade jag en staty på Paavo Nurmi, han är född i Åbo och en riktig löparikon. Funderar bara över varför de avbildat honom naken, kanske handlar det om barfotalöpning fast all in.

#butfirstletmetakeaselfie

I går kväll tillbringade kvällen med goda vänner, benen var därför något trötta när vi drog iväg på en sjumilarunda. Tur jag fick Ica-fika i alla fall. Som vanligt hann jag inte fota innan jag högg in på bullen.

Inga kommentarer: