tisdag 8 juli 2014

Dagens

Dagens kontor - inte helt ergonomiskt (ni ser inte riktigt kontorsstolen som är en hederlig plaststol som hör till plastbordet, kan tillägga att jag inte kan knappa för hårt på tangenterna för då hotar bordet att vicka) men utsikten (det finns annan utsikt än tvättlinan) är bedårande.
Dagens arbetskollega - en riktig sötnos som håller sig i närheten så länge jag ser till att matskålen (eller nja, alla tre) är full. Det är en katt som tillfälligt flyttat in till mina föräldrar, gissar att maten här är bättre än hemma hos honom.
Dagens simpass - en monsterpass OW som kändes monstrigt bra (800 m, 600 m, 400 m, 200 m med lite lall emellan). Som vanligt var vi ett exotiskt inslag med våra gummidräkter.
Dagens förmiddagspass - löpning i dryga 4 km, sedan ett styrkepass bestående av en AMRAP på 10 minuter - 5 hand release push-ups, 10 crossfit situps, 15 airsquats och ca 100 meter löpning (inklusive en sandbacke). Avslutade med en tabata där vi varvade dips och planka. Sen höll de monstriga bromsen på att äta upp alla våra muskler så vi gick och duschade.
Dagens fika - en enorm glass som svalkade skönt efter simpasset.

Inga kommentarer: