måndag 7 juli 2014

Semesterfeeling

Första semesterdagen, axlarna har sjunkit ner från öronen några millimeter och mer blir det. Vi har landat i mökki i Finland. Stället där jag tillbringat vareviga sommar sedan jag föddes - det vill säga 25 år (ha, ha, gick ni på den?). Det är här det blir sommar på riktigt, långt in i själen. Dagarna består av sovmorgon, lång frukost, träning, kaffe, mat, utflykt någonstans, badminton/fotbollsmatch, bastu, korv, kortspel. Ungefär så. Nedan stretch efter 3 mil på MTB med vackra ängar, skog och grusväg.
 På båten unnade vi oss en tapas-middag. Tradition varje år.
Brolle junior fick hänga med oss i år, Dottern är hemma och arbetar stackarn.
Innan vi drog iväg hann vi också med en MTB-tur där hemma, tvillingarna MTB-räven och Sonen, lika tröjor, lika strumpor. När MTB-räven konstaterade att de var väldigt mycket likisar, nästan som tvillingar, tittade Sonen skeptiskt på hennes löpartights med rosa revärer och skakade försiktigt på huvudet. Enough said.
Nämen dags för lite kaffe igen då. Kanske ladda för simning i havet på eftermiddagen, kanske. Gårdagens simning gick oväntat bra men det var i en sjö utan hajar och döda människor. I havet vet man inte aldrig.

Inga kommentarer: