måndag 12 maj 2014

Måndag igen då!

Kan inte förstå hur trött man kan bli av att sitta still en massa dagar på konferens, galet! Tur att det fanns ett superhärligt gym där så kroppen hade en chans att bli lika trött som huvudet.
Kom hem på lördag förmiddag, sov en timme eller två och drog sen ut på cykeltur med härliga gänget. Checkade in 74 km bara så där.
Iväg på konsert med sköna Charlotte Perelli och avslutade givetvis lördagen med Eurovision (fast om jag ska vara ärlig gick jag och la mig vid 22, det var lite för mycket hamsterhjul och sexiga skurerskor för min smak).
Söndag, sovmorgon, lyxfrukost som Mannen fixat och efter mycket velande iväg på långpass löpning. Ensam. Snyft. Det gick oväntat bra fram till 18-19 km men sen, vilken motivationsdipp. Inte speciellt trött, bara less. Men knegade på tills klockan pep på 28 km i alla fall. Tänk att jag ändå har någon sorts pannben! Sonen tyckte jag hade afro-frilla efter passet, jag tyckte det bara var fluffigt och fint.
Resten av dagen myste vi runt med kafferep, lånad hund, altanfix och så sista simmet med Gävle Tri. Avslutade helgen i soffan med Mästarnas Mästare och rensning av allt godis/snacks som fanns i hela huset.

Nu har jag bestämt mig för att både springa Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon. Har varit något opepp på löpning men nu har vindarna vänt.

Inga kommentarer: