fredag 14 februari 2014

Alla hjärtans dag

Vilket jädra dravel. Alla dagar är ju alla hjärtans dag. Jag struntar i de där läskiga gelehjärtan som finns överallt, köper definitivt ingenting till Mannen (men hoppas givetvis att han fixar något åt mig, fast det hoppas jag bara så där lite i smyg) men däremot försöker jag tänka lite extra på mina nära och kära, mina vänner och mitt eget hjärta. Mitt eget hjärta ska jag ge nya numret av världens bästa tidning i dag. Mmmmm.
image
I går tänkte jag lite extra på mitt eget hjärta också. Då körde jag "The Chief" på gymmet följt av kortspel. Fast just i det här kortspelet är vi ett antal lag som ska jaga kort, ju fler desto bättre. En i laget springer en sväng, hämtar ett kort, kollar valör och färg och utför sedan om det ex är hjärter kung 13 st burpees tillsammans med sitt team. Sedan får näste man i teamet dra iväg på en löprunda för att förtjäna ett nytt kort. Det kan bli crossfit-situps, handrelease push-ups, burpees eller upphopp beroende på kort. Skönt kortspel. Och de som har otur och får höga kort har ju tur för de får mer träning. Lätt som en plätt.

Följde upp med simning, 400-meters test på tapeten. Klarade av det finfint, mycket nöjd.

I morse chockstartade jag dagen med yoga. Inte ofta det händer men när det bjuds på alla-hjärtans-dag yoga så är jag inte den som tackar nej direkt. Halleluja vilken skön (stel-som-ett-kylskåp) start på dagen. Och jag som varit så stressad på sistone att jag satt på mig baddräkten bak och fram (ja, tuttarna hängde fram men inte tänkte jag på det) blev glad att se att vännen brevid mig åtminstone hade tröjan ut och in. Alltså inte bara jag....

Nu väntar kort spinning, kort löpning, lång fika med Sonen, fixa mat, längta efter dottern som kommer hem i morgon och så massor med kramar och pussar förstås. Puss på er!

Inga kommentarer: