måndag 17 februari 2014

Statistik och planering

Det hurras och skålas för fullt i Ironman-världen. Vissa har fått guldmail, andra bronsmail och vissa (läs jag) inga mail alls (nä då, inte bitter alls). Rankingen för Ironman är klar för 2013. Det är något mysko system där man får poäng utifrån hur många tävlingar man deltagit på samt placeringarna på dess. Så ju fler tävlingar, desto fler poäng. Hittar mig själv på delad plats 1568 (av 1938) i min age group.
I helgen höll jag min första föreläsning som inte handlar om jobbet utan om mig själv - "Min resa mot en Iron(wo)man". Det var läskigt och roligt.
 

Mest roligt var att få återuppleva alla minnen, alla tvivel, gubbar i bassängen och allt annat som finns med på resan. Om du känner att det här är en föreläsning som du APPPPPSELUT måste höra, så har du en chans på torsdag då Fröken Simfena anordnar en inspirationskväll på lokala simhallen i Hofors (det är Paleo-fika, vattenträning och massor med annat kul). Info och anmälan här (eller hör av er till mig så fixar jag).

I går fick jag mitt träningsschema för kommande fem veckor. Älskar när dessa dimper ner i maillådan! Det blir två tuffa veckor, två medel och sedan återhämtning. Bring it on!

Inga kommentarer: