fredag 21 februari 2014

Go Leijonat!

En försiktig fråga från MTB-räven igår: vart har du tagit vägen? Ja, vart har jag tagit vägen.

Timmarna räcker verkligen inte till, inte ens för en sådan här härdad tidsoptimist som knyter ihop timmar och trollar med timmar. Konstaterade igår att jag från det jag gick upp till jag gick och lade mig, inte hade en endaste minut för mig själv. Det var möten, möten, möten, först på jobbet där det sista mötet slutade klockan 17 och på gymmet där det första mötet började 17. Sedan snabbt iväg till badhuset där det vankades inspirationskväll. Mycket trevlig men det hade nog varit ännu trevligare om jag hunnit landa innan. Jag höll dock min föreläsning som planerat men i stället för att umgås, slöt jag mig i min egen bubbla och simmade mitt torsdagspass. Osocialt men jag hade inte så mycket till val. Det var det eller att brista ut i gråt ungefär. Sen när jag mitt i vattengympan kom på att Sonen har friluftsdag dagen efter och INGEN har fixat något trots att klockan är 21 så brast det. Tur att det var vattengympa så ingen såg tårarna.

Tur att jag vann i tipspromenaden, även Mannen vann och han valde den här fina sälfamiljen (?) som från och med nu bor hos oss. Vi ska släppa ut dem i eftermiddag.
Men det var igår det och i dag är det i dag och en ny dag. Fått skratta med kollegan så magen krampade, ser snön yra utanför, ser en möjlighet att dra iväg en joggsväng på lunchen för att orka med en lång eftermiddag med massor med möten och inte den sköna avslutningen på veckan som jag i hemlighet har längtat efter. Det som skulle kunna rädda min dag är:

1. Att Mannen fattar att hustrun är illa däran, åker hem och piffar lite, fixar god middag med gott vin
2. Att Sonen på något sätt trollar sig själv från slalombacken och hem så jag slipper "gå-på-toa-från-mötet-och-vara-borta-en-halvtimme-för-att-hämta-honom"
3. Att Dottern meddelar att hon klarat sig helskinnad efter en hel dags uppdrag som parkeringsvakt i Mora (det har gått fyra timmar och hon har förfrusit tårna och konstaterat att Stockholmarna inte kan köra bil)
4. Att mina Leijonat spöar sk*ten ur Sverige i eftermiddag!

1 kommentar:

Anna sa...

Hoppas maken läser din blogg så han visste vad han skulle göra i eftermiddag ;0)