onsdag 29 januari 2014

Dealar med coachen - kan aldrig gå bra

Den här veckan är mitt mål att hålla mig till min träningsplanering. Till punkt och pricka. Det är onsdag morgon och än så länge går allt finfint. Men det kommar att sk*ta sig från nu. Big time. Funderar på hur jag ska mörka detta för min coach som smyger runt på min Funbeat som en blodhund som fått vittring på ett byte. Förra veckan var nämligen varken jag eller coachen nöjd med träningen så jag har ju lovat....

Måndag - pulsspinning i finsk bastu följt av 15 min lätt löpning CHECK

Tisdag - pyramidmorgonsim (50-100-200-400-200-100-50) och kettlebells på kvällen (en äckligt jobbig intervallhistoria som jag ska berätta om en vacker dag när armarna inte värker så förbannat) CHECK

Onsdag - planen är pyramidlöpning. Min verklighet säger att jag ska köra ett kettlebellspass på lunch, intervallhandla efter det, efter jobbet fixa mat till tjejmiddag, gå på tjejmiddag.

Torsdag - planen säger vila. Jag säger simning x 2. För att coachen glömt att min simträning börjar och jag har en hemlig date som innebär simning innan den.

Fredag - planen säger simning. Va? Igen? Aldrig i livet. Jag är busig och gör något annat. Eller inget alls.

Lördag - planen säger cykel + löp. Okej då, det ska jag väl kunna fixa.

Söndag - planen säger en massa minuter löpning innan frukost + simning. Ja, om jag får lägga till ett pass Functional Moves så är vi överens. Deal? Visset ser det ut som att han nickar va?
Palma de Mallorca Januari 2

Inga kommentarer: