fredag 31 januari 2014

Fyra bugg och en coca-cola

Engberg Lotta -Fyra bugg och en coca-colaDu som tycker din dag är grå, jorden snurrar sitt varv ändå
Bryr sig inte så mycket om, vem som gick och kom
Snart så skiner en sol igen, på en blommande äng
Varma vindar från längesen, spelar upp en refräng


Mitt liv känns lite som Lotta Engbergs Fyra bugg och en coca-cola just nu. Fråga mig inte varifrån det kom men helt plötsligt, mitt i en teknikträningslektion i Lugnets simbassäng så börjar jag i mitt huvud nynna just den melodin i går. Samma sak när jag senare klev ner i bassängen där hemma med Fröken Simfena.

Fyra Bugg och en Coca-Cola, spela freestyle med fräck musik
Fyra Bugg och en Coca-Cola, doft av sommar och romantik
Vill du leva och vill du dansa? Våga skratta och våga chansa?
Fyra Bugg och en Coca-Cola, spela freestyle med fräck musik


Och i morse när jag åkte till jobbet så spelas just den låten på radion. På Mix Megapol. Hur stora är oddsen för det en fredag morgon? I och för sig är det ju schlagertider men ändå! Det är nog på väg att slå runt någonstans i alla fall....

Hur som helst så blev det en blöt dag i går med två simpass. I den första fick jag två nya teknikgrejer att öva på, i den andra försökte jag öva på just detta. Den ena teknikövningen handlar om vattenläge i rotationen och den andra handlar om armdraget (hur svårt som helst). Nöta, nöta, nöta. När jag väl fick till det blev det en enorm skillnad och Mannen var lyrisk som alltid. Han är lättroad den där Mannen.

Nä, undrar om jag skulle dra på mig freestylen och spela lite fräck musik? För er läsare som inte är lika lastgamla som jag bifogar jag en bild på en freestyle som extra kuriosa så har ni lärt er något nytt i dag. Och på tal om lastgammalt så sprang jag på Gunde Svan på Lugnet i går. Han är typ min idol.

Sony Walkman ad - 1981

Inga kommentarer: