onsdag 13 juli 2011

Utmaningar

I dag har vi haft utmaningar på hög nivå. Första var att försöka somna om efter att sonen smög (NOT) upp innan sju för att göra en tårta med sin mormor. Gick förstås inte så redan vid sju satt jag och åt frukost. Det regnade ute och termometern visade på 12 grader. Brrrr. Morgonjoggen kändes inte lockande. Myste därför ner i soffan för att kika på Allsång på Skansen på SVT play. Mys!

Efter en snabb tur till staden (en annan denna gång) för besök vid min farmor och farfars grav, hann vi med en liten, liten tupplur innan dagens träningspass. Det var kort distans och jag lovade sonen att han inte skulle behöva stanna och vänta på mig stup i minuten. Jobbade på bra, kändes lättare i dag än i går. Totalt 4,2 km på 26 minuter. Ganska OK faktiskt. Kom ihåg att någon var tvungen att äta tårta hela dagen också.

Efter löppasset var det sonens tur att välja utmaning. Det skulle bli en massa utfall, först tvingade han mig att köra enbensutfall med ena benet på plaststol. Jobbigt! När jag var lagom mör, skulle vi göra FM-utfall (ett ben kvar hela tiden, det andra går framåt och bakåt i utfall) i en oändlighet. Han kämpade på och jag också. Till sist hans paradgren - plankan. Vi satte igång klockan och fajtades. Försökte psyka honom men nix, det gick inte. När det gått en minut var jag helt slut, det gick bara inte längre. Han däremot stod 30 sekunder till och kunde säkert stått hur länge till som helst om inte ett grässtrå hade börjat killa hans näsa. OK, 2 - 1 till sonen. I morgon tar jag honom. Men nu ska han få basta ur mig ur bastun igen, som vanligt.

Inga kommentarer: