fredag 1 juli 2011

Sommarmål

I går avklarade jag det "tuffaste" mötet på jobbet innan semestern, jag jobbar en vecka till men då handlar det mest om att städa undan, administration, förbereda för hösten. Så det känns nästan som att det är semester redan nu. Jobbmötet hölls på en underbar herrgård utanför Stockholm, inspiration!
Eftersom jag var i storstaden, passade jag på att köpa den bästa müslin som finns, Renée Voltaires Granola. Underbart! Den började jag dagen med tillsammas med Verums hälsofil. Fast innan det hade jag tagit en kort morgonjogg för att fira att det är fredag. Men - till mitt mål för sommaren! Jag fortsätter givetvis med löpning, racer, styrka och annat roligt. Men mitt specifika mål blir att klara 100 armhävningar när jag är tillbaka från semestern. Jag jobbar alltså en vecka till och sedan har jag fyra veckors semester, exakt 5 veckor på mig från måndag. Det borde gå! Har installerat appen 100 pushups i mobilen så nu är det bara att köra! Ska köra mitt "noll-läge" senare i dag för att sakta börja bygga upp till 100 st under ett och samma tillfälle. Kort vila mellan olika set är OK. Någon som hakar på?

3 kommentarer:

Helena sa...

Testade det där för ett par år sen...men jag insåg att det var svårt att genomföra med konstant träningsvärk... :) Ska bli kul att höra hur du tycker att det är! Lycka till!

Anonym sa...

Lycka till!
anna

Marre sa...

Jo du Helena, träningsvärk så det heter duga efter FÖRSTA träningspasset. Hur ska det gå? :-)