fredag 22 juli 2011

Det går bra nu

Sitter i ett förtält på Öland en helt vanlig semesterdag i vårt husvagnsliv. Följ med på en dag vet ja'!

Börjar dagen med frukost. Sonen eller dottern springer morgonjogg på 200 meter till bageriet och köper färskt bröd och kanske en sån här rackare också som slinker ner. Plus en tre, fyra koppar kaffe förstås.
Efter det chillar vi, på stranden, vid poolen, går en sväng kanske. Eller som den här dagen, åker iväg på äventyr. Börjar äventyret med att hämta fina, lena stenar som vi kan måla en regning dag.Åker sedan till en fyr som är 32 meter lång och innehåller typ 136 trappsteg. Funktionell träning!Kanske drar vi sedan vidare till en av de otaliga shoppingtälten som finns på Öland (förstår inte hur folk vill shoppa så mycket på sin semester?). Där hittar sonen ett par prima shorts att växa in i. Storlek 64. Just nu drar han barnstorlek 140. Bra investering tycker Mannen.När vi kommer hem drar hela familjen ut på utforskning. Mannen och jag springandes och barnen på cykel. Vi hittar nya stigar, nya vägar, ibland får vi bära cyklarna, ibland är det en bred, fin stig genom tallskog. Det är vackert. Det kan bli en sådär 7,6 km.

Tillbaka till husvagnen kanske barnen drar till skateparken och Mannen och jag kör 100 PushUps och lite mage. Efter en skön dusch börjar vi förbereda middag på vår nyinköpta Muurikka. Kanske slinker ett glas vin ner. Det här är livet enligt Marre det. Ge mig en vecka till och jag kräks på det.

Inga kommentarer: