måndag 4 juli 2011

Tävlingsvecka igen

Tycker det är tävlingsvecka varje vecka nuförtiden. På söndag smäller det! Dags att simma i en älv eller två. 18,1 grader är det i Västerdalälven just nu. Snälla vädergud - visst kan vi få en eller två grader till?

Helgen är över och det har varit en mycket trevlig sådan! I fredags lade jag till en kort simtur också förutom morgonlöpning. Den simturen var inget att skylta med direkt. Den värsta hittills tror jag. Regnet öste ner, vattnet kändes som sirap, glasögonen immade igen hela tiden. Fick avbryta efter 900 meters flaxande i vatten utan vare sig rytm eller känsla. Bläää.
På lördagen var det desto roligare att träna. Jag och Mannen gav oss iväg på en terrängtur till punkt 222, 222 meter över havet alltså. En riktigt utmanade stig som följs av en rejäl lutning. Underbar löpning! Benen bara pinnade på, allt kändes bra (förutom att jag trampade snett mot slutet av löpningen och trodde jag stukat foten). Snabb dusch och sedan ut på nästa äventyr, partaj med multisportinslag. Bland annat en mörkerbana - följ en lina över stock och sten, under och över hinder. Hur kul som helst! Avslutade med partaj. Givetvis i en sportlokal med gamla minnen. Svettdroppen - vilket bra projektnamn.
Söndagen började segt men vi kom igång. Drog iväg till köpcentrat för att äntligen inhandla "gardiner" till altanen. Passade på att testa några skor också. Vill ha några att växa i så jag slipper köpa nya stup i minuten. Nedan ett par i storlek 50. Lite papper fram i tårna så borde det gå, jag slog till. Har ju storlek 41 nu i löpskor så det är inte så långt dit.

Inga kommentarer: