onsdag 30 december 2009

Jag fryyyyyyser

Nä, ingen längdskidåkning i dag, det är - 22 grader ute. Brrrrrr. Fryser fast jag bara är inne. Vaknade för första gången på hela jullovet innan klockan nio, börjar smått bli utvilad nu och har tagit igen all sömnbrist i december.

Gårdagen var seg måste jag medge. Trodde inte att jag skulle ta mig iväg på någon aktivitet överhuvudtaget. Förutom att rasta dammsugaren då. Till slut skärpte jag till mig framåt kvällskvisten och simmade i alla fall. Då fick jag mer energi och kom iväg på BodyPump också. Riktigt skönt!

I dag har jag frysit konstant från morgon till kväll. Efter mycket funderande och velande, klädde jag på mig för att gå ner på bandet i källaren. Till och med där var det kallt och jag fick klä på mig långbyxor, dubbla långa tröjor och funderade ett tag på vantar också. Inomhus!Lyssnade på P4, den enda kanalen som går att få in i källaren, en dokumentär om en 24-timmarskryssning. Mycket underhållande. Fick ihop 6 km enligt plan, sedan frös jag inte längre. Hela jag var dyblöt av svett. Som det ska vara alltså.
Distans: 6 km lätt
Tid: 43 minuter
Känsla: Lite segt emellanåt, försökte öka tempot men det gick inte.

Nu har jag planerat för nyårsfest i morgon, handlat, fixat med lekar (nej "Katla", jag avslöjar inget alls) och spelat Wii Olympic Winter Games med sonen. Nu väntar Bingolotto med ett gäng kompisar - vi har nämligen representanter från Hofors med (BMX-hallen) och vi måste spana in om polarna gör bort sig i direktsändning eller inte.....
Gott slut och gott nytt år!

3 kommentarer:

Snorkkis sa...

Gott nytt år till dig också!

Inte kul att frysa så; ingen bastu i närheten? Har ni eget löpband i källaren? Verkar bra när det är sånt underlag som det är nu, och med denna kyla.

Pernilla sa...

Gott Nytt År!

Vilken lyx med ett eget löpband!

Marre sa...

Tack Snorkkis och Pernilla, och ja, det är superlyxigt att ha ett eget löpband i källaren. Tyvärr är det väldigt tråkigt att stå där och titta in i väggen bara. På gymmet händer så mycket mer, men man slipper vara beroende av tider och åka någonstans när man kan köra hemma. Trots att jag är finne har jag tyvärr ingen bastu hemma, bara i stugan och hos mammsen. Men jag skulle väldigt gärna vilja ha en i anslutning till bastun...