torsdag 10 december 2009

Utmaning med GymGlam

Tänkte bli lika cool som GymGlam lagom till julafton. Tror man kan bli det om man deltar i hennes utmaning som går ut på att göra 10 olika saker 10 dagarna innan julafton. Tänk att fixa fram värsta magrutorna några månader efter barnafödande. Då borde det ju vara möjligt att få fram dem ganska precis efter 8 år också.... ;-)

I går fick jag till ett extra BodyCombat-pass bara så där. Ordinarie instruktören kände sig krasslig, jag lyckades köra en stafettövning på föräldramötet med mannen och vips så gick det att få ihop. Vi kör best of BC så här juletid och det gick så där. Ska ALDRIG, ALDRIG mer gå så oförberedd på ett pass. Usch vad man känner sig fånig som instruktör när man inte riktigt vet om man är rätt i låten eller inte. Men oftast märker deltagarna ingenting, speciellt när det är program som vi körde för ett år sedan. Men jag märker och mår dåligt. Härliga deltagare var det i alla fall, fick också teama några låtar med sprudlande kompis. Nu är det kul med BC igen!

På tal om sjukdom får jag hoppa in och köra pump i dag också. Best of. Bättre förberedd? Absolut.... Stark? Grymt.....

Tills dess motionerar jag genom att springa fram och tillbaka till fikarummet där korgen med julgodis står. Tyvärr finns det Tomteskum där, min absoluta favorit. Fast de är inte kvar så länge till....

Inga kommentarer: