måndag 14 december 2009

Måndag igen

Tiden går så otroligt fort nu, det svischar iväg och jag försöker hålla i mig i kurvorna. Med varierad framgång. I fredags blev det tjänstresa hela dagen och sedan bowling med tjejerna (jag vann inte, de var ju hur grymma som helst). Lite pizza, ett glas vin och det var go'natt med den här tjejen.

Lördag morgon, upp tidigt, fixa frukost till sjusovarfamiljen, iväg med barnen på aktiviteter medan jag och mannen drog iväg på julklappsjakt till köpcentrum i närheten. Vilken hets! Vilken kalabalik! Men nu är jag i alla fall ett steg närmare en längdskidåkningskarriär - Tomten viskade nämligen att jag skulle få skidor av honom.... Provade ut ett par som verkar bli snabba i spåren. Fick också tips om vallning och annat bra. Jag älskar försäljare i sportbutiker som vet vad de pratar om.

Efter den hetsiga shoppingen drog jag med maken på gymmet för några snabba kilometrar på löpband. Det behövdes innan julmiddagen vi var iväg på senare under kvällen.

Distans: 6 km lätt
Tid: 41:30 minuter
Känsla: Tog det fortfarande lugnt, kändes väldigt lätt, förvånansvärt lätt!

Söndagen var en lat dag, avslutning med babysim och sedan vilade jag mest hela dagen. Helt slut! Avslutade dagen med att köra best of BodyCombat med lucia-touch. Bra dag helt enkelt!

Den här veckan blir hektisk igen, det gäller att planera för den träning som är planerad är den träning som blir av.

Måndag: Löpning 5 km lätt
Tisdag: Simning och BodyPump
Onsdag: Vila
Torsdag: Löpning 6 km och BodyPump
Fredag: Vila?
Lördag: Löpning 7 km
Söndag: Core och BodyCombat

Hoppas ni får en trevlig vecka! Och en sak till - vi har fått SNÖ!

Inga kommentarer: