måndag 21 december 2009

Julveckan är här!

Två yttepyttiga jobbdagar kvar, några få julklappar kvar att handla och sedan är det KLART för jul. I lördags var jag alldeles för trött och seg för något löppass, det blev struket till förmån för hämtning av mina längdskidor och storstädning. Och två timmars sömn mitt på eftermiddagen också. Det är jobbigt att blir ett år äldre helt plötsligt.

Söndagen startade därför med ett löppass på gymmet medan dottern värmde upp för sin sista innebandymatch detta år. Måste skriva om henne då och då så att ni ser att jag inte sköt henne häromdagen. Det blev 7 km på bandet med mannen flåsandes på andra bandet och sonen på roddmaskinen. Vi är en galen familj. Jag säger då det. Ungarna är helt galna i den där roddmaskinen, nu önskar de sig en i julklapp....

Efter bandet var det skönt att med blossande kinder sätta sig och heja på de duktiga tjejerna som spelade grymt bra! Snabb lunch, iväg med barnen till mormor för julbak och sedan julmatsshopping. Skönt att ha kylen full med god mat.

Förra veckan blev en lugn vecka med hela två vilodagar. Det var länge sedan jag hade en sådan vecka. Jag tror jag behöver återhämta mig, det har varit alldeles för mycket skador på slutet. Julveckan blir nog också ganska lugn, ungefär så här blir det nog:

Måndag: Löpning 7 km
Tisdag: Löpning 5 km + styrka på gymmet
Onsdag: Simning?
Torsdag: JULAFTON
Fredag: JULDAGEN
Lördag: Bakis men eventuellt en promenad alt löpning 8 km (you wish)
Söndag: Functional Moves + BodyCombat

Vy från jobbfönstret

1 kommentar:

MarathonMia sa...

Hey! Roddmaskin måste ju vara den ultimata julklappen till hela galna familjen!