fredag 27 november 2009

Utmaningen


Nu är det dags att ta tag i den spännande utmaningen jag fick från Anna! 10 saker om mig som ni inte vet. De tre bloggare som jag skickar vidare utmaningen till är Andrea, Cizzi och Marathonfarsan (ja, jag vet att han är en kille men han är faktiskt bra ändå!). Detta för att de är alla tre underbara bloggare som jag följer tätt i hälarna, får mig dagens garv och dagens inspiration (och transpiration) av.

1. Jag har världens lataste katt som vi vintertid måste bära till matskålen och därifrån för att hon överhuvudtaget ska orka äta. Funderar på att lägga ut henne på Blocket lagom till jul. ;-)
2. Jag friade till min man på en Finlandsbåt, überromantiskt va?
3. Jag älskar att träna och förstår inte hur ett liv utan träning skulle kunna se ut.
4. Mina föräldrar flyttade till Sverige från Finland för 40 år sedan, jag fick förmånen att födas i Sverige men gå i finsk skola till sexan. Det bästa av två världar!
5. Jag ääääälskar rött vin, speciellt Shiraz-druvan. Mmmmmm.
6. Skumtomtar är något jag också är en riktig sucker för.
7. Jag tror jag har en 40-årskris, den utvecklar sig för varje dag som går. Snart blir jag rädd för mig själv.
8. Böcker, det är något jag älskar. Slukar allt! Speciellt när jag jobb-reser, perfekt sällskap.
9. Jag var den på gympan som ingen ville ha med i sitt lag, helt värdelös på allt! Hatade gympan över allt annat. En gång när vi hade friidrott och skulle ha "kast-med-liten-boll", kastade jag bollen på min gympalärare. Mycket hårt. Gympaläraren stod bakom mig och jag siktade framåt.
10. Jag är stolt över att ha varit med min kompis Anna på hennes resa från en totalt icke-tränande tjej till att genomföra ett halvmarathon. På ett halvår. Det ni!

2 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Tack!! men jag orkar nog inte lägga ut tio nya saker :)

Anna sa...

Att du friat är ju bara respekt. Bra jobbat!