fredag 13 november 2009

Årets julklapp och längtan bort

Hörde i går på radion att årets julklapp är en spikmatta. Hallå, känns inte det som förra årets julklapp? Old news liksom. Fast jag som alltid är sen att hänga på trender har givetvis inte hängt på den. Kanske finns den med på min önskelista i år i sället?

Det börjar lacka mot jul. Inbjudningar om julbord dimper ner i brevlådan nu och då. Leverantörer som vill smörja samarbetet. Jag gillar egentligen julbord men inte när det blir för mycket av det goda. Jag vill äta max 2 julbord (traditionella) per år inklusive det på julafton. Sen är det bra. Däremot är det trevligt med inspiration från andra länder, att bryta av det traditionella julbordet med sill. Jag börjar också längta bort. Förra året tillbringade vi julen i Åre. Över en vecka var vi där, bara familjen och njöt av frid och skidåkning. Min bästa jul hittills. Vad händer i år? Ska vi vara hemma eller inte? När ska vi åka skidor? Måste fatta ett beslut snabbt nu....

Träning då, jovars. I går lunch blev det träning igen. Lunchträning är verkligen underbart! Men inte om man dygnet innan ätit väldigt dåligt, sovit dåligt under natten och dessutom känner sig tokstressad. Jag stressade iväg på en löprunda i alla fall. Det gick ganska tungt hela tiden. Inget flyt, bara tunga steg. Men det var betydligt trevligare att återvända till skrivbordet efter utfört pass.

Distans: 5,2 km lätt
Tid: 33 minuter
Känsla: Tungt, tungt, tungt.

I morse var det morgonsim igen. Det var också tungt. Kanske kroppen försöka säga mig något? Dags att ta lite vila, Marre! Så så får det bli. En lugn helg helt enkelt.

Inga kommentarer: