torsdag 3 juni 2010

Säg hej till min vän

Vi fortsätter den inbillade sjukstugan, maken och jag. Så mycket som det gnälls och suckas hemma den här veckan skulle man kunna tro att vi är ett gammalt pensionerat par som levt alldeles för hårt i typ 100 år. Men det är ju bara maravecka. Förutom gnällandet om nya krämpor som helt plötsligt ger sig till känna, irriterar vi oss på allt. På att han inte åkt iväg med tidningarna till returen, att jag alltid är på möten på kvällarna, att han inte handlat fast han var hemma, att jag inte handlat på lunchen, att han inte dammsugit, att jag inte tömt diskmaskinen.... Så där håller det på i all evinnerlighet. Jag undrar jag om det är bra för ett äktenskap att båda springer? ;-)

I går svischade jag hem, tog min racer till Anna och cyklade iväg. Det var en skön kväll men sköna vindar och ett lugnt trampande. Långt ifrån hetsen som jag kan känna när jag cyklar med andra "racer-förare". En njutning både av att benen fick röra på sig men inte prestera och att få prata av sig en del ångest och nervositet. Hem igen, dusch och iväg på möte. Därav de sura minerna från min älskling kanske....

I dag har vi genrep på nya releasen av BodyPump, jag ska bara köra mina låtar och för övrigt titta på från sidan. Inga risker nu! Däremot blir min sista jogg av på lunchen i dag. Det längtar jag efter!

Vad återstår då?

1. Lugn, kort lunchjogg
2. Ladda med mat och vatten - och ladda min Garmin!
3. Packa (startbevis, Garmin, linne, sport-bh, korta tights, strumpor, springskor, sandaler att gå i efter loppet, gainomax, vatten)
4. Fixa mat till innan loppet (sallad, dricka)
5. Bygga pannben, tänka positiva tankar, gå igenom banan i huvudet, peppa!

Inte mycket alltså. Nu tvekar jag bara inför valet av tights, köpte ett par nya på Varvet men har fortfarande inte testat dem. Ska jag våga ta dem på lördag ändå eller ska jag ta ett par beprövade..... Lutar åt beprövade.

Och så dagens väder (denna sida börjar mer och mer likna Vårdguiden och SMHI):

Inga kommentarer: