måndag 7 juni 2010

Måndagen efter maran

Märklig känsla i dag. Så som jag har längtat efter att maran ska vara över hela förra veckan och nu när den är det, känns det bara konstigt. Jag vill ha den kvar, jag vill göra om den!

Kunde heller inte bära den snygga tröjan i går eftersom jag frös som en hund efter loppet och fick dra på mig den då. Nu tvättas den men snart... Den är grymt snygg men inte så bekväm, eller?

I dag känns kroppen som om ingenting hade hänt. Sprang jag verkligen maran i helgen? Eller drömde jag bara? Var dock smågrinig mest hela dagen i går och hade svårt att sova i natt. Kanske håller kroppen på att läka sig själv. Dessutom är jag besviken över att vi inte firade på riktigt, hade varit kul med lite fest i går kväll och kanske ett glas öl men inte ens det blev det. Konstigt. Men jag får helt enkelt ta firandet lite senare. För nu ska jag ladda inför lördag - Tjejvättern!

I kväll drar jag ut på en racer-runda, får se hur kroppen svarar. Sedan genrep inför vår release av nya BodyCombat. I kväll somnar jag nog lätt....

Inga kommentarer: