lördag 26 juni 2010

Midsommarfirande

Vilket härligt midsommarfirande! Vi åkte till stugan i Dalarna redan på torsdag, vi städade och fejjade innan gästerna skulle anlända. Pulsen i 200 minst. För att få ner stressnivån tog jag en kort löprunda bland ängar och kossor. Helt underbart. Det finns inget bättre botemedel mot stress än löpning. Helt lugn och harmonisk klev jag in på gårdsplanen och kunde starta midsommarfirandet.

Vädret har visat sig från sin bästa sida hela helgen. Vi har badat, solat, ätit och bara myst. Barnen har lekt hur bra som helst och till och med första dagens tjat om TV försvann ganska snabbt....

I dag är det midsommardagen och vi har lämnat stugan för att lill-killen ska packa och dra iväg till Finland i morgon. Han ska flyga alldeles själv, tuffing.... Passade på att springa en sväng innan vi lämnade stugan, dryga 7 km på lätta ben, jag flög över ängarna (behöver alltså inte köpa vingar för pengarna och flyga över ängarna). Hemma och med packningen överstökad, blev det också en tur med racern i kvällssolen.

En härlig midsommarbild nedan som Mallan, den otroligt duktige naturfotografen, har knäppt vid ängen där vi plockade blommor till midsommarstången.

1 kommentar:

Anonym sa...

在莫非定律中有項笨蛋定律:「一個組織中的笨蛋,恆大於等於三分之二。」......................................................................