tisdag 8 december 2009

Den tanden satt hårt!

I går var jag modig, jag gick äntligen till tandkläkaren för att ta bort min visdomstand. Fick Embla innan sprutan, en lugnande röst, mycket bedövning och sedan drog det igång. Jösses! Det var som ett helt träningspass för tandläkaren och sköterskan som båda bände och drog allt vad de hade. Och där låg jag och darrade som ett asplöv. Det knakade rejält i huvudet kan jag säga.

När bedövningen släppte var jag inte så modig längre. Inte stursk heller. Låg i soffan och kunde inte göra annat. I morse hade jag simningsdate med vännen, den fick ställas in. Nästan ingen sömn och ingen mat sedan lunchen i går - ingen bra kombo om man ska träna. Dessutom ser det ut som att jag gått en rond med Sandell i ringen. Nä, försöker hålla mig på kontoret i dag och hoppas att det ger med sig snart. Det gör så förbaskat ont!

I kväll hoppas jag komma iväg på simning och/eller BodyPump. Måste tänka på något annat än den där jäkla tanden (som inte ens finns längre)! Fast mina barn tyckte det var en riktigt bra morgon den här morgonen, morsan höll ju käft mest hela tiden. Lugnt och skönt.

Inga kommentarer: