måndag 4 maj 2009

Marafeber

Nu börjar marafebern lägga sig som ett tungt täcke över Sverige. Hittade en hel sajt på SVD i dag om maran, mycket intressant läsning!

Även jag börjar drabbas så smått av marafeber, har planerat in min träning för hela maj, strykit en tjänsteresa onsdag - fredag precis innan maran och på annat sätt sett över min kalender. Herregud, det är ju snart dags!

Fick frågan från en kollega i dag vilken bit som är jobbigast, för mig är det helt klart Söder Mälarstrand. Fattar inte att jag varje år tycker att den är så extremt jobbig. Förra året grät jag hela vägen under andra varvet på just den sträckan.... Men inte i år, så det så!

2 kommentarer:

Miss Agda sa...

Hej! Vad kul att du skrev några rader på min blogg. Jag måste ju göra dig besviken och säga att mitt maratondeltagande antagligen blir inställt eftersom jag måste åka till Finland samma dag..... Men det kommer nya maror, och den träning som jag kört hela vintern har ju ändå fått mig att må bra så det är ingen bortkastad tid.
Supermycket lycka till den 30e!!!!!

Marre sa...

Miss Agda: Gud vad tråkigt att ställa in ett mål som man sett fram emot så länge! Men det kommer väl fler utmaningar....