söndag 4 augusti 2019

Typ jobb

Från inlägget "Typ semester" till inlägget "Typ jobb". Så kort tid men samtidigt en evighet. Jag har suttit ytterst lite vid datorn men här kommer en kort summering av semestern så som jag minns den.

Första veckan jobbade jag från vår sköna stuga i Finland. Ingen stress, inga måsten bara härligt. Här var vi från tisdag förmiddag till söndag kväll. Även Dottern kom över och vi hade några fantastiska, soliga dagar med mycket vila och träning. Trots jobbande. Vi firade att det nu var klart med studieplats för Dottern.
Backen upp till stugan ger ett lugn i själen så fort jag ser den.
Och min mammas plättar med grädde och jordgubbar. Det finns inget som slår det.
Alla tre, får säkert inte lägga ut den här bilden men gör det ändå.
Sen åkte vi hem och packade om, i alla fall Sonen och jag. Dags för Åland med Honom och hans barn. Två nätter i mysig stuga, träning, god mat, solnedgång, bad och allt det där.
Morgonjogg medan ungdomarna sover. När solen precis gått upp. Magiskt.
Hem igen och sen dags för ett par veckor hemester med Honom, men först skulle vi fira in att även Marie fått semester. Det gjorde vi med långpass löpning i våra matchande ryggsäckar.
Och så en morgonsimning av det bästa slaget med Simpis. Hon hade med sig FIKA! Hjärtemoji här.
Han och jag har cyklat långt, sprungit långt, simmat, solat, badat, varit på utflykter, ätit middagar med härliga vänner, lyssnat/läst böcker och bara fyllt på energin. Här den fantastiska lyxsmörgåsen som finns på Laxön. Dock fick vi cykla typ 95 km för att förtjäna den men ändå. Så värt!
Vi har som sagt sprungit men mest sån där härlig löpning som innebär att upptäcka nya platser, prata om livet och så.
Och så har vi druckit champagne på mysiga uteställen.
Just nu är jag i Karlstad med Dottern. Det är här hon kommer att spendera många år framöver för att utbilda sig. Väldigt mysigt ställe så det kommer att bli bra även om jag kommer att sakna henne förstås. Hur ska hon klara sig utan mig?
I morgon väntar jobb igen. Jag är mycket nöjd med min semester och även om jobbet börjar så är ju äventyren inte slut. Massor med roliga saker väntar under hela hösten.

Inga kommentarer: