lördag 2 januari 2016

Hundtricket

Har ni sett filmen Hundtricket? En supergullig film som handlar om Alexander Skarsgård (mums) som vill hitta den stora kärleken och får tips av kompisen att testa hundtricket. Hundtricket går ut på att låna en übergullig hund, gå runt med den i parker så kommer tjejerna att flocka sig (som om Alexander skulle behöva någon hund, hela han är ju så gullig så man skulle kunna äta upp honom utan några som helst trick eller hundar med i bilden).

Bonus - när jag sökte på bilder så "råkade" jag hitta den här också. Jeeeeezus. Tanten måste gå och lägga sig en stund....

Nåväl, det jag skulle komma fram till handlar inte om hundar utan skidåkning. I morse stod jag och hängde på låset när Högbo Pay & Ski öppnade. Ställde upp mina saker och kom ihåg vattenflaskan den här gången, kors i taket. Ställe den brevid spåret och vips har jag fångat några killar direkt som börjar prata om träning, skidor och "varförärjaghäralldelesensamochåkerochvemvallaregentligenminaskidor". 

Sliter mig loss och åker några varv, stannar för att dricka och vips så har vi tricket där igen. Killar som ska prata triathlon, väder, "varförosv". Till slut kom jag på det (efter tredje stoppet) - herregud, jag har ju ett alldeles eget hundtrick:
Tydligen impar det på killar. Då vet jag. Så här nöjd var jag efter mina 17 km gjorda innan tuppen galit.
Jag har pysslat med annan träning också, på nyårsafton körde jag två härliga pass, först en födelsedagsjogg med den här söta bönan (fy tusan, vi är så jädra snygga).
Och sen med Perssons på nyårsmix.
Och på självaste nyårsdagen åt jag förstås pizza och kollade på film men jag joggade också dryga milen bara för att jag kan. Så ni med nyårslöften - fint att ha nyårslöften men ännu finare att faktiskt uppfylla dem. Om det handlar om träning - kör inte 300 % från dag ett utan hitta alternativ som passar dig och som du vet att du kan hålla under lång tid. Hepp, nu ska jag äta smörgåstårta!

Inga kommentarer: