torsdag 28 januari 2016

Unisex-dusch

I morse - bilen tycker jag ska vara försiktig för det har kommit en centimeter SNÖ. Japp, från att skidåkning försvann från världskartan på tisdag så gör nu snön ett återtåg. Det är alldeles för varmt för att det ska vara till någon skidnytta men ändå! Hoppas, hoppas.
Min onsdag bestod i att återigen besegra Björgen-intervaller på gymmet. Ni vet 4 x 4 minuter med 6 - 8 % lutning på bandet. Döden. Den här gången var de om möjligt ännu jobbigare, fick sänka lutningen till 5 % under en sväng för att överleva. Snabb-Sara var på bandet brevid och studsade sig igenom sina med typ 100 % lutning. Nästan. Tänk om man ändå var så där ung och oförstörd som hon. Eller åtminstone hade hennes ben (fast det skulle se konstigt ut till min kropp).

På kvällen fick jag äntligen träffa mina kompisar från Gävle Triathlonklubb och Hemlingby Löparklubb. Första träningen det här året och vi myste mest omkring. Par-WOD var det kryddat med några extra 2 minuters syraintervaller.
När gänget skulle duscha upptäckte vi att duscharna var av unisex-modell. Båda omklädningsrummen ledde till samma dusch. Ärhmpfh. Men vi lekte att det var triathlon-tävling och då är ju alla ändå halvnakna i växlingsområdena så det gick bra. Nu känner vi varandra mycket bättre..... :)

1 kommentar:

Jessica sa...

Unisex-dusch - det låter spännande :D