tisdag 29 december 2015

Marres jul

Oj, oj, oj vad det har julats här. All in faktiskt. Började med att klä vår fina gran med Sonen, Dottern hade fullt upp med att klämma på alla paket under granen ("jag ska bara inspektera så att de är ordentligt tejpade"). Den uppmärksamma läsaren kan notera att Getingen har petats från den bästa platsen i vardagsrummet men star vid en annan vägg i samma rum så pusta ut.
Jag hann också med tuff stavlöpning med de här hårdingarna. Backe upp och backe ner. Totalt tre olika backar och 5 intervaller i varje. Sjukt jobbigt. Fast vi hann diskutera en massa bra saker också.
En massa mat har det varit förstås, alldeles för mycket. Tänker inte ens visa något foto på eländet. Men det som är bra med julen är att få klämma på oskyldiga syskonbarn tills de skriker. Så gjorde även Dottern.
Har också sett "En man som heter Ove" och faktiskt satt självaste Rolf Lassgård i biosalongen med oss. Coolt. Och filmen var riktigt, riktigt bra, se den!
Och det har snöat, så härligt. Dock lite för lite för att kunna åka skidor på. Än.
För övrigt har det varit simning med klubben, många spiningpass, lite stakmaskin och så pulshöjningar när jag skilt på barnen när de slåss. Typ så men ändå bra.

Inga kommentarer: