fredag 29 januari 2016

Men spänn då Mattias!

"Ja men det är ju det jag gör!" OK, inte mitt finaste ögonblick som instruktör. Lite för hög på endorfiner beordrar jag dagens klassdeltagare att ställa sig mot väggen efter passet och spänna sig. Se tuffa, stora och starka ut. Genom mobilens kamera ser jag att alla andra spänner sig utom Mattias (längst till vänster). Jag påpekar detta men tydligen vill han framhäva triceps just denna dag. Hur ska jag kunna veta.....
Dina triceps är snygga, Mattias. Verkligen.

Jämförde ovanstående bild med dagens Lanner-bild (ja även Lukas Högberg är med) och känner att ja, visst är de lika som bär (i alla fall om alla tog av sig till bar över). Sötisar. Starkisar.
Dagens WOD blev i alla fall HOPE, en favorit. En minut per övning, fem övningar, vila en minut och kör tre varv.
I morse kompissim med Sara, vi snodde pass från Sofia, mest för att jag tyckte det såg kul ut (och det var det), det var riktigt jobbigt för mig som slösparkar mig igenom alla intervaller att helt plötsligt gå all in på fenor. Pust! Dagens pass (utifall du vill dubbelsno det):

Insim 200 m
Teknik 10 x 25 diverse övningar såsom hammarsim, tia, catch, släpa fingrar, skovel.
Serie
400 frisim med fenor
300 frisim med paddlar och dolme
200 med fenor - 50 rygg, 50 frisim
100 frisim paddlar och fenor
100 paddlar och fenor
200 med fenor - 50 rygg, 50 frisim
300 frisim med paddlar och dolme
400 frisim med fenor

Nu är det freeeeeedag! Middag hos fina vänner, skiddejt i morgon, middag med nya vänner i morgon kväll, långpass på cykel på söndag och kanske även sim med klubben på kvällen. Vilken helg! Bring it on!

1 kommentar:

Ida sa...

Shit Maarit du borde varna för sådana lättklädda bilder i bloggen, jag satte ju varmt kaffe i vrångstrupen 😂😉