onsdag 6 januari 2016

Så lite man vet....

I går var jag på min mosters begravning i södra Sverige. En fin sådan men givetvis sorgligt. Det som är det positiva är alla fina minnen och också att få träffa släktingar som jag inte träffat på väldigt länge. Både min mamma och pappa har/hade en sisådär 10 syskon så det blir många kusiner som bor överallt i världen. Hittade en bild på min mormor och morfar som båda är döda sedan länge. Fint.
Hur som helst, jag sätter mig brevid min morbrors fru, de bor i Finland och jag har inte träffat dem så många gånger. Av någon anledning kommer vi in på träning och jag håller på att ramla baklänges. Tanten (ja, hon är närmare 70 men ser ut att vara typ 50) visar sig vara en sjukt duktig orienterare! Hon tävlar fortfarande i orientering på SM-nivå. I december var hon i norra Finland för att delta i en tvådagars skidorienteringstävling i typ minus 30 grader.....

Googlar och googlar men kan inte hitta en endaste bild på krutgumman. Jag ska leta vidare men hur som helst så är det från och med nu min idol. Just saying. Nu när jag skippade mitt löppass bara för att det var -15 grader ute. Vekling.

Inga kommentarer: