lördag 9 januari 2016

Plus och minus med skidåkning

Det blev skidåkning i går i alla fall. Trots typ -15 Putin-grader. Jag hade klätt på mig så mycket att jag gick som en Michelin-gubbe. Kunde knappt röra armarna men det behöver man ju inte i skidåkning. Eller?

Vi gnussade runt, runt i det lite utökade spåret. I det här utökade spåret finns många backar. Jag tycker inte om backar, varken uppför eller nerför. Och så är det ju tråkigt med platt också. Och när det är rakt. :)

Det gick ganska bra i alla fall. Kom på att det finns ett minus och ett plus när jag åker skidor i ett sånt här spår med väldigt många skidåkare som ska samsas (det fanns bara ett spår + skate):

Plus - jag är sjukt bra på att bli omåkt och skidåkare verkar ha mig som favoritobjekt när det gäller att åka om. Stolt över det.

Minus - jag är sjukt dålig på att åka om. Om jag mot förmodan kommer ikapp någon så bidar jag min tid där bakom, tar sats, går ut i skatespåret och stakar som en idiot för att inte komma någonstans alls. Sen låtsas jag fått något i ögat, stannar till och väntar på att offret försvinner in skogen innan jag börjar jaga igen.

Efterlysning - ni, gulliga paret som åkte på vallningsfria skidor i Högbo vid 15-tiden, som stannade och pussades lite här och var, kan ni höra av er för jag har en fråga till er? Frågan lyder VARFÖR I HELVETE VAR NI TVUGNA ATT STANNA LÄNGST NER I VARJE NERFÖRSBACKE I SPÅRET FÖR ATT "FIXA" MED DIVERSE SAKER SÅ ATT JAG FICK, MED LIVET SOM INSATS, SLÄNGA MIG UR SPÅRET FLERA GÅNGER?

Andas, byt om och dra på inspirationsdag på gymmet. Lugna ner dig kvinna. Japp. Och så är det party i kväll. På med partystassen, high heels och fira en 40-åring. Lena närmare bestämt. Så här såg hon ut innan hon fyllde 40. I morgon ska jag visa hur hon ser ut efter.

Inga kommentarer: