måndag 20 april 2015

Min helg

Så, nu kanske jag börjar landa något och kan återuppta bloggen. Lite. Jag har under senaste veckorna inte riktigt haft fokus på träning utan kört de pass som jag hunnit med och orkat. Det finns flera anledningar till detta men det är inget jag kommer att ta upp i den här bloggen. Ni som är sjukt nyfikna får i vanlig ordning skicka mail. :)

I fredags hade jag vilodag och det var nog bra det. Dålig sömn hela veckan så det var bättre att ladda batterierna. Och det gjorde jag bland annat genom att prata träning med min sköna böna. Finporslinet har åkt fram dagen till ära som ni ser....
Lördag morogn var det äntligen dags för fikacykling! 65 km ren njutning med ett fint gäng.
Älskar att se en racerparkering. (Så nej Simfenan, det var inte affischen för blommor som jag förevigade.)
På söndag var jag segare än segast, kroppen fungerade inte alls så jag hade ställt in långpasset med SSSSara. Men till slut övertalade jag mig själv att dra iväg på en kort runda i alla fall. Det var sura ben men de kom skapligt igång efter en lång stund och jag skrapade ihop 16 km löpning, fågelkvitter och en skön känsla i kroppen (tills jag insåg att jag skulle bli sen till ett möte och fick köra sista kilometern som en intervall).
Körde också mitt crossfit-pass där jag valde "Death by Thrusters" som en hyllning till MK Open som var i Falun i helgen samt en 15 minuters Cindy. All in bara. Som grädde på moset rev jag av simning med kära Gävle Triathlon också.

I morse sken solen och jag också. Med ett leende på läpparna sprang jag hemifrån vid 06:10.
För att dra igång Bootcamp. 16 glada och pigga tjejer gjorde tester för brinnande livet.
Men den största bedriften i helgen gjorde min kompis Joel i går. Han vann sin age group på Ironman 70.3 (halv IM) i New Orleans. Helt galet! Han är så grym! Jag ska bli som han när jag blir stor.
 
Nu väntar en vecka där Bootcamp fortsätter (tre dagar i veckan, start 06:30, jo jag tackar jag), jag ska simma en liten sväng men sen drar jag till France några dagar. Lovar några bilder på vingårdar som jag morgonjoggar förbi om kollegan kommer ihåg att ta med springkläder (det är alltid han som hittar överallt, jag går vilse så fort jag inte ser hotellet längre). Ha en fin vecka vänner!

1 kommentar:

Anonym sa...

Är inte detta en trädgårdsblogg? Va!? 😜/gröna Anna