tisdag 30 september 2014

Veckans boktips

Veckans bok är "Stark som en björn, snabb som en örn", handlar väldigt lite om just björnar och örnar men däremot om Kalles inställning till träning. Det är ungefär som att borsta tänderna, tänk inte så mycket och vänta inte tills de där snygga, nya tightsen kommit som du beställt på internettet - bara gör det! En riktig feel-good-bok som jag läste från pärm till pärm och skrattade som besatt emellanåt. Ni vet Kalle som gjorde serien "Svett och Etikett" och som just nu spelar in en ny säsong, wohoooo!

Det är ingen bok för dig som vill ha tips på coola wood'ar, det handlar mer om att hitta balans med träning och mat, att inte krångla till det så förbaskat jämnt. Han har också testat några gruppträningspass, bland annat BodyCombat, och jag höll på att skratta läppen av mig när han beskrev sin närkontakt med "Jack Sparrow"-låten. Jisses.

Kalle gillar också kettlebells. Väldigt mycket. Han kom faktiskt tvåa i sin åldersklass i SM, det ni. Så jag kan definitvt skriva under på hans tes nedan.
Och på tal om det är det jag som river av ett kettlebellspass i kväll. Kanske blir det mer skrik och pepp från mig än lyft av kloten men jag ska dit och få mig en endorfinomgång. Tänker mig hederlig stationsträning i dag. Det blir bra. Och så köper du boken här. Det blir också bra.

Inga kommentarer: