torsdag 25 september 2014

Hanging around


 

Vad händer? Inte så mycket alls, hänger på ett hotellrum vid ryska gränsen och inväntar middag. Just ja, knaprar på finsk choklad i mina nya, vinröda strumpbyxor. Har blivit uppgraderd till sviten då mitt förra rum hade - låt oss kalla det otrevliga problem med avloppet så behöver jag inte gå in på form, färg eller lukt här.
Och som ni kan se på bilden ovan så är hela jag OCH soffan i matchande färg i dag.

Hohojaja. Ja, ni fattar av mitt kringkringsnackande att jag är sjuk va? Annars hade det kommit något inlägg om en hurtig morgonjogg innan långa möten, ett par crawltag i poolen innan middagen, plankan medan jag betade av mail eller något annat sånt där drygt som jag brukar hålla på med.

Jag har i huvudsak två personer som är huvudmisstänka för denna förkylning:

1. Fröken Simfena. Hon och jag hade en date i fredags som innehöll simning, bubbel, babbel och lång bastu. Denna två timmars marathonbastu kan ha utlöst eländet.

2. Sonen. I lördags skulle han och jag ta en lugn MTB-tur. Han glömmer hela tiden att mamsen inte är lika snabb och smidig i skogen så jag fick köra skiten ur mig för att hänga på den lilla parveln uppför backar och nerför backar. När vi var klara efter dryga milen var jag helt slut. Hade då förträngt att jag skulle ge Dottern cykeln för att själv springa terräng hem. Sprang vilse och det blev närmare milen innan jag var hemma. Under dessa två timmar hade jag varken ätit eller druckit något alls.

Vad tror ni? Vem ska jag skylla mest på? Hur som helst fick jag halsont, feber och nu har jag hosta och huvudet fullt av snor (vill ni se bild på form, färg och konsistens så hojta till!).

I morgon åker jag hem, tar bilen och kör till Sälen mitt i natten. Dags att ställa upp husvagnen inför vintern och ser så fram emot det. Lycka till alla ni som springer Lidingö i någon form! Det blir kul!

Inga kommentarer: