onsdag 24 november 2010

Nothing's gonna stop us now, Jonas!

I dag är det snöstorm, det riktigt viner utanför fönstret. På min agenda stod heldags tjänsteresa men jag ställde in. Inte pga vädret utan för att budgeten måste in i dag och trots att jag jobbade till tre i natt hann jag inte färdigt. Men skönt dock att slippa vara på vägarna i dag.

En heldag på kontoret - då kan man unna sig långlunch med träning! Planen var utomhusjogg, kändes så där. Ändrade till löpband och cirkel i stället. Mycket bättre. Körde som PT'n hade beordrat, 30 minuter backe (fast hon sa max lutning, jag fegade och låg mellan 7 och 10 procent, kan säga att det räckte gott och väl). Sedan körde jag mitt nya cirkelträningsprogram för första gången. Det var låååååångt och många övningar. Vågade inte riktigt köra alla för det var så många stoooooora pojkar där igen. I stället för utfallssteg tog jag utfall i smith-maskin till exempel. Inte blir väl PT'n arg för det? Hon ser snäll ut i alla fall. Och nu till det viktiga. Vi har ju en kändis på vårt gym har jag fått veta i helgen på Klassikerfesten. Jonas, en alldeles lokal, vanlig kille är med i Talangjakten 2010. Wow! Och i dag tränade vi tillsammans. Eller nja, han tränade och jag tränade men det är ju nästan som tillsammans!

Ser ni hur jag stretar i snöstormen till gymmet bara för att stötta Jonas i hans kamp; han väntar på mig där ute någonstans i stormen, jag får inte ge upp!
Precis när jag sätter mig i bilen på väg till jobbet igen, spelas låten "Nothing's gonna stop us now". Du och jag Jonas. Det måste vara menat. Forever.

Och så vaknade jag till liv och hade en budget att göra färdigt. God natt.

Inga kommentarer: