onsdag 3 november 2010

Knakelibrak

Tisdagen fortsatte lika hejdlöst som den började. Det bara matades på med onyttigheter. Började dagen med värstingfrukost och den där proteinrika chokladsnurran. Fortsatte med att diska godisskålen (som givetvisvis måste tömmas i min mage innan) och chips slank det också ner. Suck.
Men mellan chokladsnurran och godiset var jag hos sjukgymnast/kiropraktor. Igen. Och fick nya bud förstås. Den här killen höll med om att jag var extremt stel på vänster sida men han tyckte sig känna en lösning vid den där disken som jag har problem med och den knäckte han loss (mellan L5 och S1). Gick faktiskt lättare än vad jag trodde, det var inte alls läskigt. Däremot fick jag ont i går kväll, ganska rejält och sitter fortfarande nu på morgonkvisten har ont. Vila blev det också hela kvällen, ingen löptur och BodyPump som jag tänkt mig. Det var därför jag blev "tvungen" att trösta mig med godis och chips förstår ni väl. ;-)

Men i dag, då ska jag tillbaka! Började frukosten väldigt bra, vaniljfil, müsli och SOLROSFRÖN, det ni kära vänner. Visst är det en nystart! Nu håller jag mig ifrån fikabordet där det serveras wienerbröd.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det här är säkert inte bra tajming, men jag kommer förbi med dina praliner. Beställde med extra proteiner!

anna

Marre sa...

Perfekt Anna, gillar proteiner nuförtiden! ;-)