tisdag 9 mars 2010

Tar igen mig

Det är verkligen trist att skriva en träningsblogg när man är sjuk. Det blir bara torrsim. I brist på annat, och medan jag betar av flera hundra jobbmail som trillat in under semestern, uppdaterar jag mig om vad andra haft för sig medan jag latat mig. Har faktiskt inte läst en endaste blogg under tiden jag varit borta, första gången någonsin! Kan bero på att internetuppkopplingen var allt annat än snabb där borta.

Vad har då hänt?

1. Någon meddelar att det är 100 dagar kvar till Stockholm Marathon. OMG!
2. Hälften av mina kompisar har kommit om mig på träningstoppen på funbeat, vänta ni bara.... ;-)
3. Nya BodyCombat releasen ger sjuhelsikes träningsvärk i rumpan, längtar efter att få testa den!
4. Mina Klassikerkompisar har bokat ett miniträningsläger innehållande simteknik och middag. Mest som svepskäl att få gå ut och partaja tror jag om jag känner brudarna rätt. Jag hänger på så klart!
5. ALLA åker till Portugal för att springa galet långt, typ 5 mil. Åhhhh vad avis jag är.
6. De som inte åkt till Portugal har ägnat sig åt Vasaloppsspinning, själv satt jag och hade urtråkigt på planet under hela Vasaloppet. Men nästa år, då jädrar!
7. Det börjar trilla in nya, fräscha vårkläder (tränings då förstås) i affärerna/nätet, och SKOR. Är väldigt shoppingsugen....
8. Zumba har blivit en riktig succé på vårt lilla gym, i snitt har vi kanske 15 - 20 deltagare på våra gruppträningspass, till vårt första Zumba-pass kom 100 st. Wow!
9. Våren har kommit! Alla bloggare skriver om vårkänslor, asfalt som tittar fram, tulpaner på köksbordet, fågelkvitter. I like!
10. Före-lopp-ångest, några har sina första lopp inom kort, det märks. Det tvivlas om för få pass, för lätta pass, om fokus och bubblor, rädsla att bli sjuk. Shit, det är verkligen dags snart!

Tur att jag fått en massa tidningar med posten som jag kan läsa nu när det är så synd om mig. Och tur att mannen köpt choklad. Och tur att Klassikerkompisen kom förbi med hemgjord saft och ännu mera, lyxiga chokladpraliner. OK, det är inte synd om mig. Jag bidar min tid bara.

4 kommentarer:

Anna sa...

Vad skönt ändå att komma hem till våren. för nu är väl den tradiga vintern över?!

MarathonMia sa...

Krya på dig tjejen! Blir alltid lika sugen på BodyCombat när jag är inne på din blogg - och det var ett helt år sedan jag körde det!

Löpning & Livet sa...

Ja krya på dig!

Men det var en väldigt bra (blogg)sammanfattning och JA jag är också avis på portugal!!!!!

Marre sa...

Tack tjejer! Det känns för motigt nu men det vänder väl snart, om inte annat så är det trevligt att kika på solen genom fönstret också...