lördag 20 mars 2010

Helt slut

Oj, helgen har hittills varit mycket intensiv. Började fredagen med simning, precis enligt plan. Kompisen hoppade av då hon var trött men jag var envis och tog mig iväg 5.45 i alla fall. Simningen gick mycket bra den här gången, tog det ganska lugnt och simmade mina 40 längder utan några som helst problem. 1 km check!

Efter jobbet körde vi genrep inför releasen av BodyPump 73. Det är en jobbig release på många sätt, trots att det fortfarande är fokus på back to basics, den här gången är fokus på hållning. Benböjen tog totalt musten ur mig, massor med singlar och massor med små korta nere i "källaren". Benen skakade när låten äntligen tog slut (kändes som att den är minst 10 minuter lång).

Snabb vända hem, packa om och iväg igen till mini-träningslägret som Klassiker-kompisen ordna. Innebar en timme teknikträning i bassäng (varm sådan) och avslutades med bastu i en hel timme. Eller nej, det var inte så det avslutades, det avslutades på en pub med god mat och god dryck. Mmmmmm. Tyvärr, som vanligt på fredagarna, var jag trött och avslutade kvällen tidigt.

Lördag innebär att jag är babysimledare men för att hinna springa en sväng, stod jag på gymmet redan 9.00 för en kort löprunda. En mycket bra sådan. Jag är så nöjd att löpningen går bra trots att jag inte fokuserat alls på den under senaste månaden. Håller tummarna för att det håller i sig.

Distans: 6 km lätt
Tid: 41:30
Känsla: Mycket lätt, inga stopp, bara mata på

Babysim, sedan likt en superwoman på med nya träningskläder och pass nummer två för dagen; visa de kaxiga 8-åringarna vad deras mammor går för i innebandy. De trodde nog att de skulle ge mammorna storstryk men tji fick dem! 10- 10 och sedan vann vi med 1 mål efter 14 (!) straffar. Där satt den!

OK, en korv, superwoman igen och pass nummer tre. På med fighter-minen och genrep på BodyCombat 43. Jag var trött i kroppen och huvudet vilket resulterade i ett halvdant genomförande för mig. Kul ändå att träffa alla kollegor, småprata lite, peppa.
Nu ligger jag i soffan och hoppas på att mannen har mer energi än jag för att göra tacos. Hoppas, hoppas. Kommer att ladda inför två pass i morgon - BodyCombat och BodyPump - med chips och godis i kväll. Kommer troligtvis inte att röra mig en meter från soffan.... Jo, drömmer mig tillbaka till härliga Pina Coladas på stranden också.

Inga kommentarer: