söndag 14 mars 2010

Schlagern är död

Bild från www.aftonbladet.se
En tuff schlagerfest i går, luften gick ur halva sällskapet när vinnaren korades. Jag själv hade hoppats på Salem, tyvärr gick det inte hela vägen. Hoppas nu Converse-tjejen har en chans i Oslo. Kanske är det så att låten växer när man lyssnat några gånger på den, jag har knappt hört den och kommer så här i efterhand ihåg hur den gick ens.

Det var en mysig fest i går med glada vänner, mat och dryck. Ganska lugnt för min del eftersom jag nyss blivit frisk. I dag ägnar jag mig åt att läsa om MarathonMias 6 timmar i Skövde i går som resulterade i dryga 6,3 mil. Shit! Hur kan man springa över 6 mil på en varvbana? Jag är imponerad. Min promenad att hämta bilen känns ganska futtig....

I kväll åker jag till gymmet för att hämta inspriation genom att kika på min kompanjon som får köra BodyCombat alldeles själv. Har också fortsatt plugga koreografi och hoppas kunna få testa träna någon gång under veckan. Lovar mig själv att inte dar igång för tidigt den här gången, trots att det rycker i ben och armar. Har fixat en vikarie för mitt pass även i morgon kväll för säkerhets skull, men sen! Då ska det här återigen bli en träningsblogg, I PROMISE!

Inga kommentarer: